Parket Vakdagen 2012

Deze editie van de Parket Vakdagen presenteren we weer enkele mooie Primeurs. De collectie Exterpark Tech Composiet wordt uitgebreid met een nieuwe kleur en een nieuwe lijn. Het kleurenpalet bestaat nu uit Wit, Grijs en Antraciet. Hier komt de kleur (walnoot)bruin bij. Verder worden al deze kleuren leverbaar in een goedkopere, getunnelde variant. De grootste primeur voor deze beurs is dat Tablazz start met een assortiment binnenvloeren. In eerste instantie om een eenheid te creëren tussen binnen- en buitenparket met dezelfde houtsoorten en afmetingen. Hiernaast starten we ook de Millésime collectie op. Dit is een prachtige collectie verouderde lamel parketvloeren bestaande uit 25 items. Naast de standaard gerookt en wit geoliede varianten zijn enkele unieke varianten leverbaar, zoals een ingebrande olm of een eik waarbij om de noest heen is geschraapt. Plankbreedtes lopen van 15 tot maar liefst 36cm. Verder staat uiteraard de standaardcollectie Buitenparket gepresenteerd en hebben we exclusief voor onze dealers een schitterend referentieboek opgesteld met foto’s van Buitenparket projecten over de gehele wereld! Graag tot ziens in Gorinchem!

Klik hier voor vrijkaarten.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen