Outdoor Brabant 2012

Van 29 aug t/m zondag 2 sept. a.s. staan de schitterende terreinen van de Prinsenhoeve in het teken van Outdoor Brabant. Sinds 1984 komen op deze bijzondere plek in Breda eens per jaar dé internationale toppers op het gebied van eventing en mennen bij elkaar. Daarnaast worden er tijdens Outdoor Brabant ook spring- en dressuurwedstrijden verreden op regionaal niveau.

Outdoor Breda

Tablazz presenteert op Outdoor Brabant ecologisch Bamboe Buitenparket en de extra breda Tablazz XL Terrasdelen. Verder zijn er monsterpanelen aanwezig van de gehele collectie!

In 2011 is de Outdoor Fair uitgebreid met de Tuinfair. Een initiatief van Kamsteeg Tuinen en een groot succes. In de Outdoor Fair, waar de Tuinfair onderdeel van is, kunnen onze bezoekers genieten van verschillende eetgelegenheden en een ruim aantal gevarieerde stands op o.a. hippisch, culinair, Lifestyle, tuin en leisure gebied. De Outdoor Fair is de afgelopen jare flink uitgebreid en heeft een leuke en gezellige opzet gekregen. Met een 50-tal gevarieerde stands is dit hét gezellige centrum van Outdoor Brabant. In de Outdoor Fair worden de mooiste laarzen, kleding, hippische producten, hoeden en tuinartikelen gepresenteerd.

Graag nodigen wij u uit om een bezoekje te brengen aan deze Tuinfair. Bezoek voor meer informatie ook eens de site www.outdoorbrabant.com of op www.kamsteegtuinen.nl.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen