Tablazz in ETC Expo

Tablazz presenteert in het ETC in Culemborg enkele prachtige Buitenparket vloeren in de expositieruimte van de ‘Art of Living Well’.

Verhoogd terras en trap uitgevoerd in Exterpark Plus Kurupay 21x100mm onbehandeld.
Basis vloer uitgevoerd in Boodeq bamboe buitenparket v.v. scheepsdekrubber.
Zwembadluik afgewerkt met Exterpark Plus Padoek 21x100mm onbehandeld.

ETC Expo biedt showroomruimte aan de interieurbranche en richt zich hierbij op het hoge segment van de markt en een exclusieve lifestyle. Door de productdiversiteit binnen het segment ontstaat een synergie waar alle betrokken van kunnen profiteren. ETC Expo is het trade center dat voldoet aan de vraag naar een permanente vakbeurs, op het hoogste segment van de interieurmarkt waar alle interieurprofessionals terecht kunnen.
klik hier voor meer info over het ETC

ETC

Exterpark PLUS Buitenparket

Exterpark PLUS

Exterpark PLUS is het absolute topproduct in onze collectie. Dit gepatenteerde, bewezen systeem is het enige systeem in de markt dat een écht onzichtbaar bevestigingssysteem verenigt met een perfecte visuele uitstraling en afwerking. Wereldwijde erkenning door professionals biedt de zekerheid van een zorgeloos systeem met uitsluitend voordelen. Het verfijnde terrassensysteem wordt…

Lees meer

Kurupay

Kurupay parketvloer roodbruin

Kurupay is zware en harde houtsoort. Geolied wordt de diep donker roodbruine kleur versterkt en blijft de fraaie tekening licht zichtbaar. Onbehandeld zal het hout binnen 1 tot 1,5 jaar in de open lucht vergrijzen. Kurupay is een mooie, stabiele en prijsvriendelijke houtsoort. Exterpark Kurupay is afkomstig uit eigen houtzagerijen in Paraguay. De fabriek is gecertificeerd…

Lees meer

Bamboe Buitenparket

Duurzaam parket… voor buiten Parketvloeren zijn niet langer exclusief voor het interieur. Tablazz introduceert buitenparket dat wordt geproduceerd van het meest duurzame ‘hout’ ter wereld: Bamboe. Bamboe is een zuiver ecologische grondstof, overvloedig beschikbaar en heeft een meer dan positieve milieubalans. Botanisch gezien is Bamboe een grassoort en de snelst groeiende…

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen