Tablazz op Excellent Wonen Rotterdam

Tablazz exposeert op Excellent Wonen en Leven Beurs – Ahoy Rotterdam 13 t/m 16 dec 2013.

Beleving en kwaliteit vinden we sterk terug in de designwoning op de woonbeurs in Rotterdam en de daarin geïntegreerde tuin van The Art of Living Well. Deze 600 m² grote stand is te bewonderen op de Excellent Wonen en Leven Beurs in Ahoy Rotterdam, de mooiste woonbeurs van Nederland. Bij de entree van het beursterrein van deze woonbeurs vindt u de designwoning. Naast Tablazz exposeren een aantal andere leveranciers van kwaliteitsproducten in het Art of LIving Well Huis. Grote publiekstrekker is een wereldwijd nieuw keramisch composiet zwembad van Compass Pools; de yacht pool.

l

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen