Tablazz op “Meesters in de tuin”

6 oktober 2016 vindt het bijzondere evenement “Meesters in de tuin” plaats. Wanneer we over meesters in de tuin spreken dan mag Tablazz uiteraard niet ontbreken. Met een aantal prachtige producten uit ons buitenprogramma zijn wij dan ook als exposant aanwezig op het event.

Tijdens dit bijzondere event zetten speciaal geselecteerde en hoog aangeschreven toeleveranciers kennis en inspiratie centraal. Stuk voor stuk produceren of importeren deze bedrijven onderscheidende producten die niet op iedere hoek van de straat te koop zijn.

Voor u als meester in de tuin bestaat een dergelijk event of beurs niet. De bekende beurzen zijn hiervoor te commercieel en/of gericht op de consument. Daarnaast komt u op deze events alleen in aanraking met producten die wel op iedere hoek van de straat te koop zijn.

Dit is voor u dan ook het ideale moment om naast het opsnuiven van inspiratie en kennis over deze bijzondere producten, elkaar tijdens een goed glas wijn en mooi stukje vlees van de bbq op een ontspannen manier te kunnen spreken. Binnen dit segment zult u waarschijnlijk een hoop bekende concullega’s tegenkomen.

Alles is gedurende dit event gestuurd op een high- end beleving. Van de bezoeker tot de deelnemer en van de locatie tot de catering. Het Inspyrium is dit jaar de locatie voor het event en biedt een inspirerende plek binnen een natuurlijke omgeving om in een ongedwongen sfeer elkaar in een high-end beleving te ontmoeten. Inspyrium is onderdeel van Ebben Boomkwekerij.

Heeft u interesse om aanwezig te zijn bij dit unieke event? Kijk dan op: Meesters in de tuin, scroll naar beneden en laat uw gegevens achter. De organisatie zal met u contact op nemen.

Wij kijken enorm uit naar het event. Zien we u daar?

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen