Kerstvakantiesluiting Tablazz

Snow glow

De eerste sneeuw is alweer gevallen en we genieten van een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom bij het haardvuur. Het einde van 2017 en dus kerst en de jaarwisseling komen alweer snel dichterbij. Ook wij gaan er dan even tussen uit om te genieten van de feestdagen.

Van zaterdag 23 december tot en met maandag 1 januari zijn we gesloten vanwege de kerstvakantie. Wanneer je gedurende deze periode met onze producten aan de slag wilt zorg er dan voor dat je deze uiterlijk maandag 11 december besteld hebt zodat we deze nog voor onze vakantiesluiting uit kunnen leveren. Vanaf dinsdag 2 januari zijn wij weer helemaal uitgerust en bereikbaar voor al je vragen! Wij wensen je alvast hele fijne feestdagen en het allerbeste voor 2018!

5-800

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen