Parket & Interieur

Levert Tablazz Buitenparket en Oud hout.
Werkgebied: Ruime regio Venlo

Parket & Interieur uit Maasbree deelt graag hun passie voor het interieur met u en realiseert, samen met haar partners, uw droominterieur.

Parket & Interieur legt zich geheel toe op de in-en outdoor afwerking van uw woning of bedrijfspand.
Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in de interieurbranche start “Roel Segers” begin 2012 zijn eigen bedrijf. Inmiddels uitgegroeid naar een volwaardig team vakmensen.

Frisse ideeën en veel inspiratie

Parket & Interieur is dan ook een jonge, ambitieuze onderneming met frisse ideeën en veel inspiratie. Elk pand is uniek en daarom werkt Parket & Interieur ook graag met unieke en eigentijdse productgroepen en materialen. Dit gebeurt overigens, indien gewenst, door het samenwerken met een interieurontwerper, (binnenhuis)architect of decoratieschilder. ‘Samen zijn we sterk’ is ook een motto dat perfect bij Parket & Interieur past. Een kleine organisatie met grote mogelijkheden.

Buiten het feit dat je op één adres terecht kunt voor allerlei producten en diensten wordt er een prima prijs/kwaliteit aangeboden. Dit met een persoonlijk advies en de service die men niet krijgt bij aankoop in een bouwmarkt of op het internet. Voor elk budget is er een passende oplossing.

Gespecialiseerd in nieuwe houten vloeren

Parket & Interieur heeft zich niet alleen gespecialiseerd in het leggen van nieuwe houten vloeren, renovatie en verzekeringswerkzaamheden, maar richt bijvoorbeeld haar blik ook graag op andere interieurfacetten. Shutters, raambekleding, betondesign, 3D wandbekleding, het is zo maar een greep uit hun dienstenpakket. Daarnaast behoren ook het maken van andere soorten vloeren zoals PVC, laminaat, gevelbekleding en buitenparket tot de vele mogelijkheden. Bezoek ook eens www.parketeninterieur.nl voor impressies van gerealiseerde werken.

Neem gerust eens vrijblijvend contact voor een vakkundig advies of een vrijblijvende offerte. Telefoon (077) 477 21 04 of email info@parketeninterieur.nl

 

Gegevens van deze Tablazz dealer

Adres:
Hagelkruisweg 2
5993 SC Maasbree
Nederland
Website:
http://www.parketeninterieur.nl/
E-mail:
info@parketeninterieur.nl
Telefoon:
0031 (0)77 4772104
Provincie:
Limburg
Showroom:
Ja
Branche:
Parket
Assortiment:
Buitenparket en Oud Hout

Gerealiseerde projecten:

Terras zwembad buitenparket Taperyba

taperyba_buitenzwembad_buitenparket

Voor deze tuin in Venlo heeft Parket & Interieur de buitenvloer rondom het zwembad gelegd. Op diverse zitgedeeltes wordt genoten van de tuin en het buitenzwembad. De eigenaren van deze woning kozen voor het prachtige buitenparket van Exterpark Plus: Taperyba. Taperyba heeft een mooie en luxe uitstraling door zijn roodbruine…

Lees meer

Buitenparket Taperyba in villatuin

Door de hoge ramen van de woning ontstaat een mooi uitzicht dat op iedere verdieping kan worden beleefd. De eigenaren kijken uit op het zwembad dat omringd is door het terras Exterpark Plus: Taperyba. Zoals op de foto’s is te zien heeft dit parket een exclusieve uitstraling. Dat komt onder andere…

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen