Over Tablazz

Tablazz is een jong, enthousiast bedrijf, opgericht in 2006 als officieel distributeur voor het exclusieve Exterpark Buitenparket. Dit was en is het enige terrassysteem wat zich met recht Buitenparket mag noemen. Het Exterpark Plus buitenparket biedt dezelfde sfeer, comfort en uitstraling als een gewone parketvloer. Perfect Parket… voor buiten.

Tablazz richt zich als groothandel op parketzaken, hoveniers, houthandels, de zwembaden- en wellness branche en op architecten en tuinontwerpers.
Kijk op onze verkoop&advies pagina voor een overzicht van onze partners en verkooppunten.

Compleet buitenprogramma
De afgelopen jaren is het assortiment sterk uitgebreid met een complete range terrasvloeren in hardhout, bamboe, composiet en traditionele vlonderdelen en gevelbekleding.
In deze tijd van meer en meer aandacht voor de tuin en ‘buitenleven’ in het algemeen levert Tablazz een sfeervolle basis voor het creëren van warme, functionele en exclusieve buitenverblijven.

Binnenparket
Ook voor binnen hebben we een mooie collectie parketvloeren waaronder een prachtige collectie oude houten planken voor gevel- of wandbekleding. Hierdoor wordt het mogelijk om binnen en buiten dezelfde vloer te leggen waarbij zelfs de lijnen door kunnen lopen!

Accessoires
Alles voor een vlotte installatie en afwerking behoort tot ons standaard assortiment.