Ipé Lapacho Buitenparket

Ipé Lapacho Buitenparket Hendriks Hoveniers

Voor dit prachtige tuinproject in het oosten van het land heeft Hendriks Hoveniers uit Didam gekozen voor het exclusieve Exterpark Plus Ipé Lapacho Buitenparket in de afmeting 21x130mm. Door het verdekte profiel is er geen bevestigingsmateriaal zichtbaar waardoor er een echte buitenparketvloer ontstaat. De houtsoort is zeer mooi geschaafd en uitermate stabiel en duurzaam en daarom perfect voor dit soort terrassen.

De blikvanger van deze droomtuin is zonder twijfel de zwemvijver, deze geeft een extra dimensie aan de tuin. De bewoners kunnen in hun eigen tuin zwemmen in glashelder, natuurlijk water zonder chloor. Vanuit de woning heeft men een ongelooflijk mooi uitzicht over de zwemvijver en het prachtig houten buitenterras. Door de toepassing van deze warme sfeervolle buitenparketvloer ontstaat er één geheel rondom de zwemvijver. Het Ipé Lapacho buitenparket is tevens gebruikt om de luxe jacuzzi rondom mooi af te kunnen werken voor een extra gevoel van luxe. Dit maakt het geheel tot een exclusieve warme wellnesstuin!

Ipé Lapacho

Buitenvloer Lapacho bruin

Ipé Lapacho is een van de meest gebruikte houtsoorten voor Buitenparket toepassingen. Geolied heeft het hout een warme bruinrode uitstraling waarin de vlamtekening zich mooi laat accentueren. Als het hout onbehandeld blijt zal het onder weersinvloeden snel vergrijzen waardoor het een mooie zilvergrijze uitstraling verkrijgt. Exterpark Ipé Lapacho is afkomstig…

Lees meer

Exterpark PLUS Buitenparket

Exterpark PLUS

Exterpark PLUS is het absolute topproduct in onze collectie. Dit gepatenteerde, bewezen systeem is het enige systeem in de markt dat een écht onzichtbaar bevestigingssysteem verenigt met een perfecte visuele uitstraling en afwerking. Wereldwijde erkenning door professionals biedt de zekerheid van een zorgeloos systeem met uitsluitend voordelen. Het verfijnde terrassensysteem wordt…

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen