Thermo Essen terrasdelen en gevelbekleding in Lieshout

Bij een luxe woning hoort een exclusieve uitstraling van de buitenruimte. Voor dit project in Lieshout leverde Tablazz niet alleen de terrasdelen, maar ook de gevelbekleding.

Zowel de terrasdelen als de gevelbekleding zijn van Thermo Essen. Toch hebben ze een verschillend profiel, zoals ook op de foto’s is te zien. De gevelbekleding heeft het profiel Rhombus dat bekend staat om zijn smallere planken. De terrasdelen zijn in Thermo Essen. Beiden zijn bevestigd met de QuickClip, een onzichtbare en schroefloze bevestiging.

De tuin heeft de prachtige uitstraling gekregen die het verdient.

Tablazz dealer: Bouwcenter Swinkels

Gevelbekleding Thermo Hout

Rhombus rood houten gevelbeklding

ThermoHout is hét ecologische alternatief voor kostbare exotische hardhoutsoorten. Tablazz levert horizontale en verticale thermohouten gevelbekleding in essen en naaldhout (sparren en dennen). Waarom thermohouten gevelbekleding? Thermohout is een belangrijke evolutie in de houtsector. Het biedt antwoord op de sterke vraag naar duurzame en milieuvriendelijke producten. Door de thermische behandeling wordt de…

Lees meer

Thermo Essen

Rhombus rood houten gevelbeklding

Thermo essen is een ecologisch gezien een perfect alternatief voor tropisch hardhout. Het hout wordt door middel van stoom verwarmd tot een temperatuur van minimaal 215°C. Het stoom zorgt ervoor dat het hout niet scheurt of barst. Hierdoor krijgt het hout een verhoogde duurzaamheid en weerstand tegen houtrot en vocht. Na de behandeling is…

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen