Projecten

Barnwood gevelbekleding Golfclub Bernardus

Barnwood gevelbekleding Golfclub Bernardus

Bij de prestigieuze high-end golfclub Bernardus in Cromvoirt, ziet u óveral waar u kijkt de prachtige Barnwood Gevelbekleding. Aan de buitenzijde van het clubhuis, op de afslag, op de plafonds, de onderzijde van de daken, aan de binnenzijde van het clubhuis in de bar én in het exclusieve restaurant Noble Kitchen. Dit geeft de golfclub een prachtige warme en authentieke uitstraling. We nemen u graag mee langs de verschillende onderdelen van dit adembenemend prachtige project.

Lees meer

Padouk bankplanken door Bartelds Hoveniersbedrijf

padouk padoek

Voor dit prachtige waterornament voor het Martini Ziekenhuis in Groningen heeft Bartelds Hoveniersbedrijf deze mooi padouk bankplanken verwerkt. Padouk is een zeer mooie, glad te schaven, houtsoort welke in het begin felrood kan zijn maar daarna via bruin snel verkleurd naar prachtig zilvergrijs. Door de grote stabiliteit van het hout is deze houtsoort uitermate geschikt voor dit soort projecten!

Lees meer

Exterpark Plus Ipé Buitenparket door Bartelds Hoveniersbedrijf

Buitenparket Ipé Plus

Voor de terrasvloer onder deze overkapping heeft Bartelds Hoveniersbedrijf het Buitenparket in Ipé toegepast. Dit gepatenteerde, bewezen systeem is het enige systeem in de markt dat een écht onzichtbaar bevestigingssysteem verenigt met een perfecte visuele uitstraling en afwerking. Met deze luxe uitstraling is de overkapping voorzien van een perfecte buitenvloer.

Lees meer

Exterpark Plus Buitenparket in Ipé door Lok Renkum

Buitenparket Ipé

Op deze prachtige locatie aan het water heet Lok Renkum onlangs deze sfeervolle Ipé buitenparketvloer gelegd. Ipé is bijzonder geschikt voor buiten: het is namelijk een zeer harde, duurzame en ook stabiele houtsoort welke zeer mooi glad geschaafd kan worden. Vanwege deze eigenschappen wordt dit parket ook veel gebruik in de scheepsbouw. Voor het buitenparket is het Ipé een van de meegevraagde en meest gebruikte houtsoorten. De warme tinten en kleurnuances zorgen voor een prachtig

Lees meer

Exterpark Magnet Ipé door Vloerenstudio Amstelveen

Vloerenstudio Amstelveen heeft het Exterpark Magnet Ipé Buitenparket toegepast op dit balkon. Het balkon was voorzien van traditionele geribbelde vlonderdelen welk dringend aan vervangen toe waren. Door het toepassen van het Magnet systeem heeft het balkon een chique eigentijdse uitstraling gekregen en is het voor de komende jaren weer voorzien van een prachtige warme houten buitenparketvloer.

Lees meer

Exterpark Magnet Ipé door Wesseling Tuinen

De eerste Exterpark Magnet Buitenparketvloer in Nederland is onlangs op dit dakterras geplaatst door Wesseling Tuinen uit Haarlem. Dit innovatieve systeem dat wordt bevestigd zonder schroeven maakt het mogelijk om welke willekeurig plank in de vloer binnen 10 seconden te verwijderen en terug te plaatsen of te vervangen! Handig als je een keer een plank beschadigd of wanneer je de dakafvoer onder het terras een keer schoont wil kunnen maken zonder een luik te hoeven toepassen!

Lees meer

Ipé Lapacho Buitenparket Hendriks Hoveniers

Voor dit prachtige tuinproject in het oosten van het land heeft Hendriks Hoveniers uit Didam gekozen voor het exclusieve Exterpark Plus Ipé Lapacho Buitenparket in de afmeting 21x130mm. Door het verdekte profiel is er geen bevestigingsmateriaal zichtbaar waardoor er een echte buitenparketvloer ontstaat. De houtsoort is zeer mooi geschaafd en uitermate stabiel en duurzaam en daarom perfect voor dit soort terrassen. De blikvanger van deze droomtuin is zonder twijfel de zwemvijver, deze geeft

Lees meer

Ipé Lapacho Buitenparket Kühlkamp

Dat je met hout hele mooie dingen kunt maken, bewijzen onderstaande foto's wel. Op wens van de klant heeft de firma Kühlkamp twee terrassen aangelegd van de hardhoutsoort Ipé Lapacho. Dit buitenparket, zoals het met een chique naam ook wel wordt genoemd, is in verschillende houtsoorten verkrijgbaar. De klant heeft een nieuw huis met rieten dak gebouwd en koos voor buitenparket, direct grenzend aan de woning. De aanleg van dit houten terras was precisiewerk door de vele ronde vormen die in

Lees meer

Gevelbekleding Ipé Lapacho

Project Gevelbekleding Ipé Lapacho Product: Exterpark Plus Buitenparket 21x130 Ipé Lapacho Oppervlak: 50m2 Afwerking: Geolied Locatie: Noord-Holland Voor deze villa heeft men gekozen voor een hardhouten gevelbekleding. Door het contrast met de strakke witte buitenmuren en de antraciet kozijnen komt de warme tekening extra goed tot zijn recht. Het hout is naturel geolied waardoor de structuur van het hout nog meer tot leven komt. Hierdoor blijft de mooie warme houten kleur van de

Lees meer

Oak Raw Zweden

Project Reclaimed Oak RAW Product: Reclaimed Oak Raw Multiplank Oppervlak: 100m2 Afwerking: Onbehandeld Locatie: Zweden Voor een van de Stars & Stripes restaurant in Zweden werd gekozen voor een Oak Raw wandbekleding. Het oude materiaal komt prachtig tot zijn recht in dit stoere restaurant. Let vooral op de biertap die ook werd uitgevoerd in Oak Raw.    

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen