Buitenparket Ipé Buitenparket Plus Ipé

Exterpark Plus Buitenparket in Ipé door Lok Renkum

Buitenparket Plus IpéOp deze prachtige locatie aan het water heet Lok Renkum onlangs deze sfeervolle Ipé buitenparketvloer gelegd. Ipé is bijzonder geschikt voor buiten: het is namelijk een zeer harde, duurzame en ook stabiele houtsoort welke zeer mooi glad geschaafd kan worden. Vanwege deze eigenschappen wordt dit parket ook veel gebruik in de scheepsbouw.
Voor het buitenparket is het Ipé een van de meegevraagde en meest gebruikte houtsoorten. De warme tinten en kleurnuances zorgen voor een prachtig eindresultaat. Wanneer de buitenparketvloer niet geolied word dan zal deze een prachtige zilvergrijze tint gaan krijgen.

Exterpark PLUS Buitenparket

Exterpark PLUS

Exterpark PLUS is het absolute topproduct in onze collectie. Dit gepatenteerde, bewezen systeem is het enige systeem in de markt dat een écht onzichtbaar bevestigingssysteem verenigt met een perfecte visuele uitstraling en afwerking. Wereldwijde erkenning door professionals biedt de zekerheid van een zorgeloos systeem met uitsluitend voordelen. Het verfijnde terrassensysteem wordt…

Lees meer

Ipé Lapacho

Buitenvloer Lapacho bruin

Ipé Lapacho is een van de meest gebruikte houtsoorten voor Buitenparket toepassingen. Geolied heeft het hout een warme bruinrode uitstraling waarin de vlamtekening zich mooi laat accentueren. Als het hout onbehandeld blijt zal het onder weersinvloeden snel vergrijzen waardoor het een mooie zilvergrijze uitstraling verkrijgt. Exterpark Ipé Lapacho is afkomstig…

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen