Ipé Lapacho 21x130 Ipé Lapacho Buitenparket 21x130 Ipé Lapacho Buitenparket 21x130 Ipé Lapacho Ronde Buitenparketvloer

Ipé Lapacho Buitenparket Kühlkamp

Dat je met hout hele mooie dingen kunt maken, bewijzen onderstaande foto’s wel. Op wens van de klant heeft de firma Kühlkamp twee terrassen aangelegd van de hardhoutsoort Ipé Lapacho. Dit buitenparket, zoals het met een chique naam ook wel wordt genoemd, is in verschillende houtsoorten verkrijgbaar. De klant heeft een nieuw huis met rieten dak gebouwd en koos voor buitenparket, direct grenzend aan de woning.

De aanleg van dit houten terras was precisiewerk door de vele ronde vormen die in het ontwerp van de tuin voorzien waren. Het buitenparket moest hier natuurlijk naadloos op aansluiten. Er is gekozen voor Ipé Lapacho omdat deze houtsoort in geoliede vorm een mooie bruinrode kleur heeft. In onbehandelde vorm vergrijst deze houtsoort snel en krijgt hierdoor een zilvergrijze uitstraling. Ipé Lapacho is zeer hard, duurzaam en stabiel, afkomstig uit tropisch Midden en Zuid Amerika en is een veel gebruikt materiaal voor buitenparket.

Ipé Lapacho

Buitenvloer Lapacho bruin

Ipé Lapacho is een van de meest gebruikte houtsoorten voor Buitenparket toepassingen. Geolied heeft het hout een warme bruinrode uitstraling waarin de vlamtekening zich mooi laat accentueren. Als het hout onbehandeld blijt zal het onder weersinvloeden snel vergrijzen waardoor het een mooie zilvergrijze uitstraling verkrijgt. Exterpark Ipé Lapacho is afkomstig…

Lees meer

Exterpark PLUS Buitenparket

Exterpark PLUS

Exterpark PLUS is het absolute topproduct in onze collectie. Dit gepatenteerde, bewezen systeem is het enige systeem in de markt dat een écht onzichtbaar bevestigingssysteem verenigt met een perfecte visuele uitstraling en afwerking. Wereldwijde erkenning door professionals biedt de zekerheid van een zorgeloos systeem met uitsluitend voordelen. Het verfijnde terrassensysteem wordt…

Lees meer

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen